Rij de toekomst tegemoet!

16/11/2020

Het klimaat en de opwarming van onze aarde zijn topics die de afgelopen jaren vaak de voorpagina van de krant behaalden. Onze maatschappij vindt het steeds belangrijker om duurzaam en milieuvriendelijk om te gaan met de planeet om zo de toekomstige, maar ook de huidige generaties, een aangenaam levenscomfort te blijven garanderen. Daarom kiezen consumenten in België en Nederland ervoor om meer en meer elektrisch of hybride te gaan rijden. Allimex Green Power, uw partner in duurzame en efficiënte laadoplossingen voor elektrische voertuigen, overtuigt u graag van de vele voordelen van elektrisch rijden. 

 

Toegang tot de wereld

In tegenstelling tot diesel en benzine wagens stoot een elektrisch voertuig geen CO2 uit. U kan dus met een gerust hart rondrijden aangezien u het milieu amper schaadt. Bovendien mag u met een elektrisch voertuig ook zonder problemen ieder land of elke stad binnenrijden. Deze voertuigen zijn namelijk toegelaten in alle lage emissiezones. 

 

 

Beter voor de portemonnee

Het is de mening en denkwijze van velen dat een elektrisch voertuig voor hen te duur is. Toch is dit helemaal niet juist, een elektrisch voertuig is weldegelijk goedkoper. De aankoop van een elektrisch voertuig is het enige aspect waarbij dit soort wagens duurder uitkomt dan benzine- of diesel varianten. De verbruik- en onderhoudskosten liggen namelijk veel lager bij elektrische of hybride voertuigen. Zo is de kostprijs van stroom beduidend lager dan die van diesel of benzine. Ook bevat een diesel- of benzinemotor veel meer onderdelen waardoor hij complexer is en sneller slijtagesporen toont. Tot slot zijn er ook vele fiscale voordelen verbonden aan elektrische voertuigen.

 

Aangenaam rijcomfort

Elektrische voertuigen maken amper tot geen geluid. Hierdoor heeft uzelf en uw omgeving geen last van het ronkende geluid van een benzine of dieselmotor. Daarnaast hebben elektrisch voertuigen ook vaak een hogere acceleratie, waardoor u in slechts enkele seconden een snelheid van 100 km/u behaalt. Met ander woorden zorgt elektrisch rijden voor een verhoogd rijplezier.

 

 

Tanken of laden, opties genoeg

Wanneer u kiest voor een milieuvriendelijke wagen, volledig elektrisch of hybride, komt u amper nog in aanraking met de ongemakken van tankstations. U kan uw wagen namelijk simpelweg bij uw thuis insteken op het stroomnet en deze 's nachts zonder zorgen opladen. Zo bent u altijd voorzien van de nodige brandstof. Moet u langere afstanden afleggen dan bieden publieke laadpalen altijd een oplossing. En ook bij een hybride wagen kan u af en toe toch nog eens diesel of benzine tanken.

 

 

Ook bij Allimex Green Power dragen we graag ons steentje bij en kiezen we voor maatschappelijk verantwoord ondernemen met een knipoog naar het milieu. Als toonaangevend bedrijf op vlak van hernieuwbare energie maken we onze werknemers warm om te kiezen voor een milieubesparende en energiezuinige oplossingen. Onze fleet bestaat dan ook uit elektrische wagens van diverse merken, steeds afgestemd op de noden van het bedrijf en de werknemers.

Bent u ook overtuigd van de vele voordelen? Waar wacht u nog op? Bestel snel uw eigen elektrisch voertuig en wij staan u graag bij met een groot aanbod aan diverse laadoplossingen voor zowel bij uw thuis als bij bedrijven.

Webshop powered by Marcando