ALLiN inlegsysteem

Het inlegsysteem is een montagesysteem voor bijna alle typen schuine daken waarbij de zonnepanelen in de profielen worden gelegd. Het is dus niet nodig om de panelen te klemmen of te schroeven. Daarmee vermindert de afstand tussen de panelen. Bij het inlegsysteem zijn er eveneens minder componenten nodig waardoor ook de montagetijd én installatiekosten gereduceerd worden.

 

VOORDELEN VAN EEN SOLAR INLEGINSTALLATIE

+ flexibel toepasbaar op verschillende daktypes
+ configuratie portret & landscape in zwarte en alu finish
+ behoeft geen klemmen of schroeven
+ voorkomt microcracks en barsten in het glas
+ resulteert in meer Wp vermogen per m2
+ zorgt voor een betere spreiding van gewicht op het dak
+ vermindert puntbelasting
+ voorkomt delaminatie
+ behoeft minder onderdelen
+ zorgt voor een strakke uitstraling

 

VOORDELEN VAN HET ALLIN MONTAGEMATERIAAL

Bij Allimex Green Power zoeken we steeds naar oplossingen om alles beter te maken. Op basis van feedback uit de markt, en rekening houdend met de solar trends, optimaliseerden we ons inlegsysteem. Het nieuwe verhoogde inlegprofiel brengt zo een aantal nieuwe voordelen.

Compatibel
ALLiN gaat tot 52mm profielhoogte, in tegenstelling tot 42mm standaardhoogte. Zo passen wel 99% van de solar panelen, voor landscape en portrait opstelling.

Comfort
Met ALLiN is er voldoende ruimte om de optimizers te bevestigen. Geen gedoe meer met bouten en moeren, én u reduceert de kans op schade aanzienlijk. Kabels verdwijnen netjes in de kabelgoot van 35mm.

Veiligheid
Het ALLiN systeem werd volledig gecertificeerd en uitgebreid getest op wind- en trekkrachten in verschillende opstellingen. De extra ruimte zorgt ook voor een optimale ventilatie van de panelen.


Allemaal met een garantie van 25 jaar. 

 

TOEPASSINGEN

Pannendak
De kruisverbinding van het systeem is beter voor de installatie én het dak. Voor het inlegsysteem zijn er minder dakhaken nodig. De panelen kunnen zowel in landscape als portrait opstelling gemonteerd worden.  
Installatievideo

Golfplaatdak
De kruisverbinding zorgt voor een betere verdeling van het gewicht en minder puntbelasting. Er is meer ruimte om de kabels weg te werken en de montage is mogelijk in landscape en portrait opstelling.
Installatievideo

Staaldak
Dankzij het beperkte aantal componenten is het systeem snel te installeren, zowel in portrait als landscape opstelling. De verbeterde ventilatie zorgt voor de nodige toevoer aan frisse lucht.
Installatievideo

Webshop powered by Marcando